V četrtek, 29. septembra ob 11. uri, se bodo v argumentirani videoparlamentarni razpravi predstavile še srednje šole. Na strani ZA bosta II. gimnazija Maribor in Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, na strani PROTI bosta Gimnazija Celje Center in Gimnazija Vič.

Videokonferenčno razpravo, ki bo potekala na temo obvezne uporabe mobilnih telefonov v šoli, lahko spremljate tudi v živo:

 

Svoja vprašanja, komentarje, odzive, … lahko pošljete tudi s tviti na #sirikt in #mobiluč

Svoje mnenje o moči argumentov lahko po razpravi posredujete na www.1ka.si/a/104161

V četrtek, 22. 9. ob 11. uri, so se v argumentirani videoparlamentarni razpravi predstavile osnovne šole. Na strani ZA sta bili OŠ Domžale in OŠ Antona Šibelja-Stjenka Komen, na strani PROTI sta bili OŠ Ivana Roba Šempeter pri Gorici in OŠ Tončke Čeč Trbovlje.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/hashtag/mobilu%C4%8D" data-widget-id="778573104851349505">#mobiluč Tweets</a> <script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>
<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/hashtag/sirikt" data-widget-id="468297368652091392">#sirikt Tweets</a> <script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>