Sponzorji konference, želite svoje izdelke predstaviti drugim in jih ob tem povabiti, da jih na konferenci tudi preizkusijo? Imate izkušnjo z uporabniki, ki jo je vredno deliti z drugimi?

Predstavitev sponzorjev bo priložnost, da se sprostimo, se učimo drug od drugega in navdušujemo v zelo odmerjenem času.

Sponzorji konference bodo nastopali na TeachMeet-u oz. NeTičNeMiš-u, ki ga s preteklih SIRIkto-ov poznamo kot neformalno obliko srečanja učiteljev, ki drug drugemu predstavljajo primere dobre prakse, novosti in odlične ideje rabe IKT pri pouku.

Nastopajoči sponzorji, katerih vrstni red bomo izžrebali, bodo imeli na voljo natanko 5 minut, da nam v sproščenem ozračju z veliko smeha in zabave predstavijo  svoje izdelke.

S svojo podjetniško žilico nas bodo poskusili prepričati, da je to, kar prodajajo in ponujajo, prav tisto, kar potrebujemo, da bomo pri svojem delu še bolj uspešni.

V četrtek, 6. 10. 2016 od 17:30 do 18:30 v Kompasu:

  1. BBT rabljeni poslovni računalniki: Partnerji na dolgi rok
  2. Lukvel d.o.o.: Podpora
  3. Steljes Evropa d.o.o.: Sodelovalno učenje v sodobni učilnici
  4. itehLab d.o.o.: Mož, ki ni imel mezinca
  5. Založba Modrijan: Interaktivni elektronski učbeniki Založbe Modrijan
  6. Microsoft Slovenija: Microsoft v Izobraževanju

Predstavljamo sponzorje konference SIRikt

Sponzorji konference SIRikt razumejo velik pomen vključevanja IKT v izobraževanje. »Microsoft v izobraževanju« je naslov predstavitve podjetja Microsoft Slovenija, ki bo predstavilo pomen prilagajanja tehnološkim spremembam. V predstavitvi Založbe Modrijan z naslovom...

Sponzorske delavnice

RAMADA RESORT (nekdanji LARIX), Tamar – 4. nadstopje ČETRTEK 14:30–15:30 Microsoftove priložnosti za učitelje, Olga Svyrydenko (eng) 15:30–16:30 Napredna orodja za upravljanje šole, Oliver Zofič PETEK 10:00–11:00 Microsoftove priložnosti za učitelje, Olga Svyrydenko...