Razmišljate o prenovi računalniške učilnice? Potrebujete za delo sodobne in kakovostne računalnike? Želite učiteljem zagotoviti prenosne računalnike? Za uresničitev vseh želja pa je vedno premalo sredstev?

Ponujamo vam optimalno rešitev. BBT rabljena računalniška oprema je najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Predstavljamo najboljšo prakso na področju rabljenih računalnikov

BBT_za opis1 Kaj vam ponujamo:

  1. Imamo 12 letno tradicijo.
  2. Rabljeni računalniki BBT niso muzejske starine. V poslovnem procesu delujejo stabilno vsaj še 5 let.
  3. Vsa oprema je testirana, pregledana, brezhibna in lepo ohranjena.
  4. Nakup operacijskega sistem ni potreben, saj so vsi računalniki opremljeni z WIN nalepkami (trenutno WINDOWS 7 PRO verzija). To vam omogoča legalno namestitev operacijskega sistema.
  5. 6 mesecev garancije serijsko z možnostjo podaljšanja na 12 mesecev.
  6. Vsi računalniki in prenosniki so izključno iz poslovne linije (višja kvaliteta in daljša življenjska doba).
  7. Brezplačno testiranje (15 dni testiranja brez obveznosti, brez stroškov).

Trenutno nam zaupa več kot 150 osnovnih in srednjih šol.

Izberite si svojega na www.bbt.si in prihranite pri nakupu računalnika tudi vi.

Nekaj izjav šolnikov:

  • OŠ Dobrovo, Demi Munih: ”Pred leti smo se na šoli odločili za posodobitev računalniške učilnice. Nakup večjega števila računalnikov je precejšen finančni zalogaj, zato smo se odločili, da poskusimo z nakupom rabljenih računalnikov. Odločitev je bila popolnoma pravilna.  Računalniki so zanesljivi, tihi in za potrebe šole popolnoma ustrezni.  Tako je pri nas postala kar stalna praksa, kupujemo pri podjetju BBT.”
  • OŠ Košana, Katja Čekada: ”Rabljeni računalniki BBT so zadovoljili naše potrebe po primerni tehnološki opremljenosti učilnic. Ob morebitnih težavah pri nastavitvah so bili sodelavci podjetja vedno na voljo za pomoč. Tudi prenosniki, ki smo jih kupili, služijo svojemu namenu in so glede na cenovno ugodnost dovolj zanesljivi in učinkoviti. ”
  • Šolski center Velenje, Uroš Remenih: ”Z rabljenimi računalniki, ki smo jih kupili pri BBT smo zelo zadovoljni. Delujejo stabilno in zelo hitro. Za praktični pouk računalništva so več kot odlični.”

Spletna stran: www.bbt.si